Hoe mogen we je helpen?

Corona Informatie

Beste relatie,

Het laatste nieuws omtrent het coronavirus zal u vast niet ontgaan zijn. Ook wij, Financieel Adviesburo Peramaker, hebben hier mee te maken. Zoals het er nu uit ziet zullen wij gewoon open blijven, maar zullen we verschillende voorzorgsmaatregelen treffen om de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen.

- Wij vertrouwen erop dat u ons kantoor niet bezoekt als u twijfelt aan uw eigen gezondheid. Denk hier aan droge hoest, zere keel of koorts.

- Wij gaan zorgvuldig om met hygiëne. We schudden om deze reden nu geen handen meer.

- Als u ons kantoor bezoekt, probeer (indien mogelijk) alleen te komen, zodat we ons aan de 1,5 meter onderlinge afstandsregel kunnen houden.

Voor nu zijn dit onze maatregelen, maar deze kunnen in de nabije toekomst nog veranderen. Houdt daarom deze pagina goed in de gaten voor als u van plan bent langs te komen.

Verder vragen wij u vooral aandacht te schenken aan uw omgeving, de ouderen en aan de zieken. Zij hebben ons op dit moment zeker nodig!

Bedankt voor uw begrip!


Met vriendelijke groet,

Peramaker Team


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 17-03-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie